top of page
Tomatoes

Corectori deficiențe nutriționale

Calciolid

Calciolid este un complex organo-mineral pe baza de calciu si proteine vegetale hidroizolate cu penetranti speciali pentru tratarea dezechilibrelor in asimilarea calciului. Este indicat pentru primele faze de creștere a fructelor, deoarece întărește țesuturile celulare. Prelungește viața post-recoltare având o acțiune directă asupra enzimelor pectolitice care degradează peretele celular și înmoaie fructele, obținând fructe mai consistente.

calciolid_450.jpg

Lidabor

Lidabor este o formula lichida de Bor complex cu etanolamină și îmbogățit cu aminoacizi de origine vegetală care favorizează eficient mobilitatea și asimilarea borului în plantă. Favorizeaza germinarea tuburilor de polen, imbunatatind marimea si fertilitatea boabelor de polen. Mărește și îmbunătățește transportul zaharurilor. Reglează conținutul de fenol și restabilește echilibrul hormonal, eliminând necroza punctelor de creștere din părțile terminale. Îmbunătățește absorbția fosforului și participă activ la metabolismul acidului nucleic și la sinteza proteinelor.

Lidafol Zn Mn

Lidafol Zn Mn. Corector pentru deficiențe de zinc și mangan. Conține zaharuri și adjuvanți care favorizează absorbția acestor elemente prin organele verzi ale plantelor. De asemeni, acționează ca o sursă de energie suplimentară în procesele fiziologice implicate în refacerea pigmenților verzi ai frunzelor.

Talocuper

Talocuper este un produs deosebit care încorporează o formula speciala de cupru, aceasta oferind un efect foarte adecvat atât nutrițional cât și fungicid și bactericid.

Lidamicros

Lidamicros este un amestec lichid de microelemente chelate oferind o absorbție rapidă și totală, și care întotdeauna rămân stabile neprecipitând în soluțiile cu pH alcalin                              ori cu conținut în exces de ioni de bicarbonat și calciu. Previne și corectează deficiențele de micronutrienți esențiali pentru o dezvoltare optimă a plantei prin aportul continuu la doze adecvate, pe tot parcursul sezonului.

Vitaline

Vitaline este un corector pe baza de molibden si vitamine, cu proteine vegetale si carbohidrati naturali. Intervine în metabolismul azotului, în special în formarea aminoacizilor și a enzimelor, oferind elemente de bază care favorizează procesul de fructificare și de fructificare.

Microkelan

Microkelan sub formă de pudră solubilă în apă este compus din microelemente chelate de absorbție rapidă și totală, care rămân
stabile și nu precipită în medii cu pH alcalin sau apă cu exces
ioni de bicarbonat și calciu.
Previne și corectează deficiențele esențiale de microelemente pentru o dezvoltare optimă a planta printr-o aprovizionare continuă la dozele corespunzătoare, pe toată durata culturii
ciclu. Se caracterizează prin solubilitatea sa excelentă și rapidă, care previne obstrucția filtre si alte elemente folosite pentru irigare

lidabor_450.jpg
lidafol_zin-manganeso_450 (1).jpg
talocuper_450.jpg
lidamicros_450.jpg
vitaline_450.jpg
microkelan_450.jpg

Melasil Plus

Melasil Plus este un produs care combină o puternică capacitate de răspândire și aderență cu efectul de reglare pe pH, formulat cu glicerofosfați (săruri organice de fosfor). melasil® plus reduce si regleaza pH-ul apei alcaline folosite la pregatirea protectiei plantelor solutii, evitand astfel hidroliza alcalina, adica degradarea rapida a substanță activă a insecticidelor, erbicidelor, fungicidelor și altor produse de protecție a plantelor produsele folosite.
Compușii activi conținuti în formulă joacă un rol esențial prin reducerea tensiunea superficială a apei utilizate în soluţiile de pulverizare, ceea ce contribuie la o bună şi distribuția uniformă a peliculei lichide și la o mai bună pătrundere a substanței active de
pesticidele, realizând astfel o creștere considerabilă a eficacității acestora și mai ales în persistenta lor pe frunze.

melasil-plus_450.jpg

agricultura bio fungicide pesticide ingrasaminte fertilizatori sterado fytofert

bottom of page