top of page
IMG_1874.JPG

Despre Sterado

     Dorim sa aducem sănătate și bunăstare oamenilor prin furnizare de soluții eficiente pentru îmbunătățirea agriculturii.
     Servim fermierii cu produsele noastre de înaltă calitate, oferind soluții inovatoare care asigură un ecosistem alimentar sănătos pentru toată lumea. 
     Prin selecția fiecărui produs și a fiecărui furnizor, ne străduim să obținem cea mai înaltă calitate și cele mai înalte niveluri de durabilitate și responsabilitate socială la nivel local și național.

Valorile noastre

Conștientizare și durabilitate

Sustenabilitatea este o mare provocare. Implică controlul tuturor aspectelor activității noastre și îmbunătățirea lor, ceva ce am făcut de la început și ceva ce vrem să facem din ce în ce mai bine.

Calitate premium
Livada.jpg

Calitatea este conceptul de bază al tuturor acțiunilor noastre. Pentru noi, acest lucru înseamnă că trebuie să oferim calitate premium și, de asemenea, să îndeplinim așteptările tuturor părților interesate, cum ar fi angajații noștri, clienții noștri (fermieri care recoltează pentru a oferi hrană pentru întreaga lume) și comunităților noastre.

Disciplina & Pasiune

Acționăm cu pasiune și disciplină în tot ceea ce facem. Ne angajăm să menținem excelența și ne concentrăm să facem întotdeauna ceea ce trebuie.

Responsabilitate și angajament

Oferim o gama larga de produse ecologice și organice. Provocarea noastră este să tratăm mediul într-un mod durabil, îmbunătățindu-ne zi de zi, fiind responsabili pentru impactul nostru asupra acestuia.

agricultura bio fungicide pesticide ingrasaminte fertilizatori sterado fytofert

bottom of page